Direct naar de inhoud van deze pagina

Veiligheid & Betrouwbaarheid

Hoe zorg je voor je eigen veiligheid, waar moet je op letten en wat doen wij?

Privacybeleid

Helpen maakt je happy. En hulp krijgen ook. Om te zorgen dat je bij ieder websitebezoek ook happy blijft, gaan wij zorgvuldig om met jouw gegevens. We houden jouw persoonsgegevens privé!

Om je in te zetten als vrijwilliger of hulp te vinden die jij nodig hebt, deel je allerlei persoonsgegevens met ons. Misschien wel meer dan je denkt. Bijvoorbeeld wanneer je jezelf registreert, een hulpvraag plaatst of berichten verstuurt. Maar geen zorgen. We verwerken en beveiligen je persoonlijke gegevens zorgvuldig. Daar kun je op vertrouwen.

Wie is SCN en wat zijn de contactgegevens?

Dit privacybeleid wordt gebruikt door Social Care Network en is van toepassing op NLvoorelkaar en alle lokale Voorelkaar-websites dit zijn onze aangesloten partners. Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op 24 augustus 2018.

SCN is Social Care Network B.V. Wij handelen onder het handelsregisternummer 53111761. Wij zijn gevestigd in (4814 DC) Breda, aan de Reduitlaan 33. Als je vragen, problemen of opmerkingen hebt over deze privacyverklaring, kan je contact met ons opnemen via e-mail op info@nlvoorelkaar.nl of door te bellen naar 088 8000603.

Vertel mij meer over hoe er wordt omgegaan met mijn gegevens >

Direct naar:   
 cookies
 Persoonlijke gegevens
Cookies >
Gegevens bekijken > 

 

Inhoudsopgave

Heeft dit artikel je vraag beantwoord?