Vrijwilligers in gemeente Helmond

Sorteer op:
 • Profielfoto van Eddy

  Aanbod van Eddy

  Geplaatst door Eddy
  Ik zag de op roep staan van h23 en die sprak mij wel aan ik ben Eddy woon bijna 3 jaar in Helmond en zoek ook een maatje om leuke dingen mee te doen Lees meer
 • Profielfoto van Daniëlle

  Administratief duizendpoot of achter de bar

  Geplaatst door Daniëlle
  Goedendag Ik zoek vrijwilligerswerk zo snel mogelijk. Ik zit al 12 jaar thuis en verveel me eigen. De kinderen zijn om de week bij papa dus dan kan ik eventueel in de avond helpen. Heb de op... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1017 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Mariska

  Aanbod van Mariska

  Geplaatst door Mariska
  Ik wil iets voor een ander doen omdat ik dat heel lang gedaan heb en omdat ik mezelf daar ook meehelp Lees meer
 • Profielfoto van Jim

  Aanbod van Jim

  Geplaatst door Jim
  Ben op het ogenblik vrijwilliger bij de Levgroep VPTZ, dit betekent het ontlasten van de mantelzorg bij terminale zieken in hun thuissituatie, tevens bezoek ik regelmatig kleinschalig woongemeenschap ... Lees meer
 • Profielfoto van Frans

  Aanbod van Frans

  Geplaatst door Frans
  Ik ben voor 3 dagen per week beschikbaar, bij voorkeur in de ochtend voor 3 a 4 uur per dag. Middag is bespreekbaar. Ik wil graag nuttig bezig zijn en andere mensen helpen. Ik heb 2 rechterhanden en... Lees meer
 • Profielfoto van Lies

  Aanbod van Lies

  Geplaatst door Lies
  Ik ben op zoek naar vrijwilligerswerk waarbij ik met meerdere mensen in contact kom. Met andere woorden niet in eerste instantie een een op een contact terwijl ik dat ook niet uitsluit zoals het hebbe... Lees meer
 • Profielfoto van Frenk

  Aanbod van Frank

  Geplaatst door Frenk
  Ik vind het fijn om iemand te kunnen helpen bij iets wat hij of zij niet meer kan doen. Kan ook goed een luisterend oor bieden. Ook ben ik een mensen mens die graag iemand vrolijk en blij maakt. Lees meer
 • Profielfoto van Sanne

  Aanbod van Sanne

  Geplaatst door Sanne
  Ik kan hulp bieden in organisatorische, administratieve, secretariële en/of facilitaire werkzaamheden. uren: in overleg Lees meer
 • Profielfoto van Ivan

  Aanbod van Ivan

  Geplaatst door Ivan
  Ik wil graag proberen helpen met sociale contacten, of samen iets maken/bouwen, of iets leren, of samen sporten. Mijn motivatie ligt bij het zelf ook willen verbreden van mijn sociale kring, en graag... Lees meer
 • Profielfoto van Marjan

  Aanbod van Marjan

  Geplaatst door Marjan
  Ben nieuw komen wonen in Stiphout. Weduwe, aktief en in bezit van auto. Zou graag het dorp beter willen leren kennen. Lees meer
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.