Vrijwilligers in gemeente Helmond

Sorteer op:
 • Profielfoto van Patricia

  Aanbod van Patricia

  Geplaatst door Patricia
  Wij hebben 3 dochters van 7, 9 en 11 en we vinden het heel belangrijk om ze bij te brengen hoe belangrijk het is om in het leven te delen + om anderen te helpen die het minder goed hebben. We zoeken h... Lees meer
 • Profielfoto van Jitske

  Aanbod van Jitske

  Geplaatst door Jitske
  Ik heb 22jaar, een eigen restaurant gehad,wil nu graag hulpbehoevende mensen helpen, bij de maaltijden. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1110 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Job

  Aanbod van Job

  Geplaatst door Job
  Ik ben gepensioneerd en naast mijn hobby's doe ik vrijwilligerswerk. Zo ben ik vrijwilliger bij het project AutoMaatje van de LEV-groep (chauffeur en huisbezoeker van nieuwe deelnemers). Dat ligt nu a... Lees meer
 • Profielfoto van Marjan

  Aanbod van Marjan

  Geplaatst door Marjan
  Ben nieuw komen wonen in Stiphout. Weduwe, aktief en in bezit van auto. Zou graag het dorp beter willen leren kennen. Lees meer
 • Profielfoto van Astrid

  Hond uitlaten

  Geplaatst door Astrid
  Ik wil graag met een (kleine tot middelgrote) hond gaan wandelen. Als iemand bijv door ziekte/ afwezigheid het dier niet kan uitlaten, wil ik dit wel doen. Als gevolg van scheiding moet ik mijn eigen ... Lees meer
 • Profielfoto van Frank

  Aanbod van Frank

  Geplaatst door Frank
  Ik wil mensen samenbrengen en inspireren tot activiteiten als tango, acro, judo, free running en andere lichamelijke activiteiten waar je beide blij van wordt. Vooral in de vorm van kleine groepjes. Lees meer
 • Profielfoto van Madelief

  Aanbod van Madelief

  Geplaatst door Madelief
  hoi ik ben madelief ik wil graag helpen met een hele boel dingen ik vind ook heel veel leuk om te doen. Ik kan in avonden en weekenden helpen allen op zaterdag middag heb ik zwemmen. ik houw heel erg ... Lees meer
 • Profielfoto van Dounia

  Aanbod van Dounia

  Geplaatst door Dounia
  Ik wil graag mensen helpen :) Lees meer
 • Profielfoto van Amber

  Aanbod van Amber

  Geplaatst door Amber
  Ik zit in mijn tweede jaar Social Work op het Avans, en ben nog opzoek naar een leuke stage. Ik ben elke woensdag vrij geroosterd hiervoor en moet uiteindelijk 280 uur vullen. Lees meer
 • Profielfoto van Henk

  Aanbod van Henk

  Geplaatst door Henk
  Ik ben jong gepensioneerd, heb ervaring opgedaan als mantelzorger voor mijn demente moeder en wil, nu zij is overleden, me inzetten voor het welzijn van ouderen. Lees meer
1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.