Vrijwilligers in gemeente Helmond

Sorteer op:
 • Profielfoto van Maya

  Leuk maatje/vriendschap gezocht

  Geplaatst door Maya
  Hallo. Mijn naam is Maya en zoek een leuk gezellig contact met medestadsbewoner. Ik heb ontstekingsartrose en zou t fijn vinden om iemand te ontmoeten (mischien ook scootmobile) om een rondje te doen... Lees meer
 • Profielfoto van Fanny

  Wijkteam Helmond west

  Geplaatst door Fanny namens LEVgroep
  Het wijkteam is er voor bewoners in Helmond west die ondersteuning nodig hebben. In het wijkteam werken professionals die veel weten van zorg en welzijn. Ze brengen mensen die in Helmond west wonen bi... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1114 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Rosanna

  Aanbod van Rosanna

  Geplaatst door Rosanna
  Ik heb een flexibele baan en ik heb tijd om aan anderen te wijden. Ik voel me beter als ik andere mensen kan helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Elna

  Aanbod van Elna

  Geplaatst door Elna
  Door een reorganisatie bij NS waar ik als omroepster heb gewerkt. Ben ik sinds een aantal maanden gestopt en ben ik beschikbaar voor een nieuwe uitdaging. Als gastvrouw .bibliotheekwerkzaamheden. Bali... Lees meer
 • Profielfoto van Helena

  Aanbod van Helena

  Geplaatst door Helena
  Ik ben al enige tijd thuis, wil graag iets voor een ander betekenen, Ik heb een ruime werk ervaring als kok, ervaring met opzetten van festiviteiten en festivals, en als hobbie tekenen & schilderen &... Lees meer
 • Profielfoto van elise

  Aanbod van Elise

  Geplaatst door elise
  Hallo mijn naam is elise. Ben 50 jaar, en kan graag een maatje zijn voor iemand, samen koffie drinken of een wandeling maken. Of samen creatief bezig zijn ik hou van haken breien kaarten maken als het... Lees meer
 • Profielfoto van Wijkteam Helmond West

  Wijkteam Helmond west

  Geplaatst door Wijkteam Helmond West namens LEVgroep
  Het wijkteam is er voor inwoners van Helmond groot West (Mierlo-Hout, Stiphout, Warande, Brandevoort en 't Haagje) die ondersteuning nodig hebben. In het wijkteam werken professionals die veel weten o... Lees meer
 • Profielfoto van Riekie

  Aanbod van Riekie

  Geplaatst door Riekie
  Ik zou graag iemand helpen die moeite heeft om zelf sociale kontakten te leggen of die er moeite mee heeft om er alleen op uit te gaan. Gezellig samen iets doen, is voor mij heel belangrijk. Lees meer
 • Profielfoto van Wijkteam Helmond Noord

  Welkom bij wijkteam Noord van de LEVgroep

  Geplaatst door Wijkteam Helmond Noord namens LEVgroep
  Het wijkteam Helmond Noord is er voor iedereen in de wijk die hulp of ondersteuning nodig heeft. De medewerkers weten veel van zorg en welzijn. We zorgen graag voor verbinding in de buurt. Heb je een ... Lees meer
 • Profielfoto van Mariska

  Aanbod van Mariska

  Geplaatst door Mariska
  Ik wil iets voor een ander doen omdat ik dat heel lang gedaan heb en omdat ik mezelf daar ook meehelp Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.