Vrijwilligers in gemeente Helmond

Sorteer op:
 • Profielfoto van Fanny

  Wijkteam Helmond west

  Geplaatst door Fanny namens LEVgroep
  Het wijkteam is er voor bewoners in Helmond west die ondersteuning nodig hebben. In het wijkteam werken professionals die veel weten van zorg en welzijn. Ze brengen mensen die in Helmond west wonen bi... Lees meer
 • Profielfoto van Otto

  Help je mee met het Geheim van de Kerstman?

  Geplaatst door Otto namens Helmond Marketing
  Helaas moet wij onderstaand aanbod cancelen vanwege de actuele Covid-19 maatregelen. Wel gaan we voorlopig door in een kleinere setting met ons eigen bestand van vrijwilligers. Wij hopen volgend jaar... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1110 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Arnold

  Aanbod van Arnold

  Geplaatst door Arnold
  Aangezien ik tijd genoeg heb kan en wil ik daar wat mee doen als vrijwilliger Lees meer
 • Profielfoto van Rob

  Aanbod van Rob

  Geplaatst door Rob
  Ik wil mijzelf graag nuttig maken en inzetten voor een ander. Per 1 oktober ben ik gestopt bij mijn werkgever Please als manager Sales. In kwartaal 1 hoop ik mijn eigen bedrijf in de horeca te kunnen ... Lees meer
 • Profielfoto van Cor

  Aanbod van cor

  Geplaatst door Cor
  ik help al een tijdje mensen die zelf niet veel kan ik werk veel op school van me kleinkinderen 1 van 2 en 1 van 5 ik pas veel op ik ben nu werkloos en wil graag iets doen ik gaat over 4 jaar met... Lees meer
 • Profielfoto van Otto

  Help mee met Kerstactiviteiten in het centrum

  Geplaatst door Otto namens Helmond Marketing
  Van 9 december tot en met 6 januari organiseren wij in het centrum van Helmond een uniek project: “Het geheim van de Kerstman”. In circuitvorm kunnen kinderen meedoen met allerlei doe- en kijkactivite... Lees meer
 • Profielfoto van Chaimae

  Aanbod van Chaimae

  Geplaatst door Chaimae
  Ik zoek voor mijn opleiding ''social work'' een praktijkplek voor 120 uur vanaf november 2020. Lees meer
 • Profielfoto van John

  Aanbod van John

  Geplaatst door John
  Ik ben John en ben 37 jaar en woon in het centrum van helmond. Ik zou iets kunnen Betekenen op het gebied van computers, tv, internet en geluid. Daar naast lijkt het me leuk om ook wat sociale contact... Lees meer
 • Profielfoto van Elna

  Aanbod van Elna

  Geplaatst door Elna
  Door een reorganisatie bij NS waar ik als omroepster heb gewerkt. Ben ik sinds een aantal maanden gestopt en ben ik beschikbaar voor een nieuwe uitdaging. Als gastvrouw .bibliotheekwerkzaamheden. Bali... Lees meer
 • Profielfoto van Lies

  Aanbod van Lies

  Geplaatst door Lies
  Ik ben op zoek naar vrijwilligerswerk waarbij ik met meerdere mensen in contact kom. Met andere woorden niet in eerste instantie een een op een contact terwijl ik dat ook niet uitsluit zoals het hebbe... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.