Vrijwilligers in gemeente Helmond

Sorteer op:
 • Profielfoto van Noortje

  Aanbod van Noortje

  Geplaatst door Noortje
  Ik ervaar naast mijn gewone werk voldoende ruimte om mijn steentje bij te dragen...me nuttig te maken.. Lees meer
 • Profielfoto van Donya

  Aanbod van Donya

  Geplaatst door Donya
  Allereerst vind ik het ontzettend leuk om iets voor een ander te doen. Het geeft een goed gevoel anderen blij te maken. Ook hoop ik op die manier nieuwe contacten te leggen binnen Helmond om zelf leuk... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1005 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Clara

  Aanbod van Clara

  Geplaatst door Clara
  Ik wil graag eenzame mensen bellen, kunnen ze even 'n praatje maken, luisteren kan ik goed. Hebt vroeger zelf in de zorg gewerkt. Lees meer
 • Profielfoto van Marieke

  Aanbod van Marieke

  Geplaatst door Marieke
  Nu mijn andere vrijwilligerswerk stop ligt, wil ik graag iets doen voor mensen i.v.m. de coronacrisis. Bijv. boodschappen halen voor mensen die in vitale beroepen hard voor ons land werken. of een maa... Lees meer
 • Profielfoto van Robin

  Aanbod van Robin

  Geplaatst door Robin
  Goedendag, ik ben Robin en kom uit Amsterdam. Na een paar jaar in het buitenland te wonen ben ik sinds januari ben ik met mijn gezin geremigreerd naar Nederland, Helmond. Ik ben getrouwd, we hebben ee... Lees meer
 • Profielfoto van Arend

  Aanbod van Arend

  Geplaatst door Arend
  momenteel zoek ik werk in de IT wereld, en ben ik aan het kijken wat voor een soort certificaten goed zouden zijn (en interressant) om te behalen, en ik dacht in de tussetijd dat ik toch geen betalend... Lees meer
 • Profielfoto van Grytsje

  Aanbod van Grytsje

  Geplaatst door Grytsje
  Ben 63 en wil graag eenzame ouderen opzoeken en stimuleren. Samen koffie drinken, even naar buiten, handwerken of schilderen. Woon nog niet zo lang in Helmond in de binnenstad. Lees meer
 • Profielfoto van Evelyn En Jeanne

  Opvoedondersteuning Humanitas

  Geplaatst door Evelyn En Jeanne
  Namens Humanitas coördineer ik vrijwillige ondersteuning aan ouders waarvan 1 kind 17 jaar of jonger is. Ouders geven zelf aan wat hun behoefte is. Een vrijwilliger van Home-Start komt wekelijks een ... Lees meer
 • Profielfoto van William Liam

  Aanbod van William Liam

  Geplaatst door William Liam
  Ben heel sociaal en vriendelijk zou graag iemand willen helpen die ondersteuning kan gebruiken Lees meer
 • Profielfoto van Antoon

  Aanbod van Antoon

  Geplaatst door Antoon
  ik zou het leuk vinden als anderen mensen ook met iemand leuke dingen,of samen iets ondernemen zouden doen. alleen zijn is het moeilijk,je moet dit samen ontdekken. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.