Vrijwilligers in gemeente Helmond

Sorteer op:
 • Profielfoto van Robin

  Aanbod van Robin

  Geplaatst door Robin
  Goedendag, ik ben Robin en kom uit Amsterdam. Na een paar jaar in het buitenland te wonen ben ik sinds januari ben ik met mijn gezin geremigreerd naar Nederland, Helmond. Ik ben getrouwd, we hebben ee... Lees meer
 • Profielfoto van Frans

  Aanbod van Frans

  Geplaatst door Frans
  Het lijkt me leuk om anderen te ondersteunen, om zo anderen te kunnen helpen door mijn levens ervaring Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1017 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Evelyn En Jeanne

  Opvoedondersteuning Humanitas

  Geplaatst door Evelyn En Jeanne
  Namens Humanitas coördineer ik vrijwillige ondersteuning aan ouders waarvan 1 kind 17 jaar of jonger is. Ouders geven zelf aan wat hun behoefte is. Een vrijwilliger van Home-Start komt wekelijks een ... Lees meer
 • Profielfoto van Minke

  Aanbod van Minke

  Geplaatst door Minke
  Beste lezer, Mijn naam is Minke en ik ben 19 jaar oud. Ik zit momenteel in 6 vwo en doordat de eindexamens zijn geschrapt in verband met het virus heb ik nu extra vrije tijd. Mijn hobbies zijn lezen,... Lees meer
 • Profielfoto van Lianne

  Aanbod van COMPITAUT

  Geplaatst door Lianne
  Hulp bij de website, zoals webteksten plaatsen, website backup maken, foto's plaatsen. Hulp bij de administratie, zoals boekhouding in Excel, afspraken bijhouden. Lees meer
 • Profielfoto van Tiny

  Aanbod van Tiny

  Geplaatst door Tiny
  Iemand helpen met administratie / boekhouding / computer of iemand ergens heen brengen Iemand helpen waar ik zelf ook voldoening van heb en dat deze of gene dan ook echt geholpen is. Lees meer
 • Profielfoto van elise

  Aanbod van Elise

  Geplaatst door elise
  Hallo mijn naam is elise. Ben 50 jaar, en kan graag een maatje zijn voor iemand, samen koffie drinken of een wandeling maken. Of samen creatief bezig zijn ik hou van haken breien kaarten maken als het... Lees meer
 • Profielfoto van Arjan

  Aanbod van Arjan

  Geplaatst door Arjan
  Op dit moment kan ik niet werken omdat het bedrijf waar ik werkzaam ben 2 weken niemand toelaat. Ik ben van origine vakslager en ik kan goed koken. Ook voor grote groepen. Ik ben in het bezit van een ... Lees meer
 • Profielfoto van Rik

  Wijkteam Helmond Centrum-Binnenstad

  Geplaatst door Rik namens LEVgroep
  Wijkteam Centrum-Binnenstad: bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur LEV staat voor Leven en Verbinden en dat is precies wat wij doen. Het wijkteam is er voor bewoners in Helmond Ce... Lees meer
 • Profielfoto van Dennis

  Kan hulp bieden met ICT

  Geplaatst door Dennis
  Ervaring in de elektrotechniek (sterkstroominstallaties) ervaring ICT hardware als ook software. Ik heb met de volgende windows versies gewerkt (XP, vista, windows 7, 8 & 10, Windows server: 2003, 200... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.