Vrijwilligers in gemeente Helmond

Sorteer op:
 • Profielfoto van Antoon

  Aanbod van Antoon

  Geplaatst door Antoon
  wat een ander niet kan,kan ik misschien wel Lees meer
 • Profielfoto van Karen

  Aanbod van Karen

  Geplaatst door Karen
  Ik vind het fijn om iemands dag mooier te maken en ben daarbij ook graag met voeding bezig. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1005 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Marjan

  Aanbod van Marjan

  Geplaatst door Marjan
  Ben nieuw komen wonen in Stiphout. Weduwe, aktief en in bezit van auto. Zou graag het dorp beter willen leren kennen. Lees meer
 • Profielfoto van Wilfred

  Aanbod van Wilfred

  Geplaatst door Wilfred
  Hi allemaal, weet eigelijk niet waar ik bij kan helpen dus heb nu coronahulp aangevinkt. Ik ben projectbegeleider bij een diergeneesmiddelen farmaceut, speel guitaar, film en edit voor omroep helmond,... Lees meer
 • Profielfoto van Maaike

  Aanbod van Maaike

  Geplaatst door Maaike
  Ik ben op de hoogte gesteld door Sandra de Gooijer van het stadsleertraject. Ik zou misschien nog kunnen helpen met het klaarmaken van de lunchpakketten. Bezorgen wil ik ook wel, weliswaar afhankelij... Lees meer
 • Profielfoto van Brian

  Aanbod van Brian

  Geplaatst door Brian
  alleen kunnen we niets, We moeten het samen doen! Loop jij ergens tegen aan in deze tijd en kom je er alleen niet uit, stuur me dan een berichtje dan kijken we samen of hoe we het op kunnen lossen... Lees meer
 • Profielfoto van Jan

  Aanbod van Jan

  Geplaatst door Jan
  Bezigheid. Was fotograaf nu met pensioen, houd me nu alleen bezig met vrijwilligerswerk achter de computer. Oa. Fotoredactie en ontwerpen en onderhouden van nieuwsbrieven. Administratie en planning. V... Lees meer
 • Profielfoto van Frans

  Aanbod van Frans

  Geplaatst door Frans
  Het lijkt me leuk om anderen te ondersteunen, om zo anderen te kunnen helpen door mijn levens ervaring Lees meer
 • Profielfoto van Martine

  Aanbod van Martine

  Geplaatst door Martine
  Ik geloof in 't 'elkaar helpen'! Het maakt niet uit 'hoe' of 'wanneer'. Grote of kleine dingen. Zolang we maar verder kijken dan naar alleen ons zelf... Daarom zet ik me graag in, voor hen die... Lees meer
 • Profielfoto van Lara

  Aanbod van Lara

  Geplaatst door Lara
  Ik heb een Facebookpagina Hulphoek Brandevoort en kan daar hulpvragen uitzetten. Bijna 1000 brandevoorters zitten daar bij aangesloten. Lees meer
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.