Vrijwilligers in gemeente Helmond

Sorteer op:
 • Profielfoto van José

  Aanbod van José

  Geplaatst door José
  Ik ben sinds een paar jaar met prépensioen. Een deel van het jaar verblijf ik in Italië (nu door Corona dus niet). Ik ben beschikbaar voor van alles, bv een praatje, voorlezen, boodschappen, eenvoudi... Lees meer
 • Profielfoto van Sacdiya

  Aanbod van Sacdiya

  Geplaatst door Sacdiya
  Ik zou mensen willen helpen die het meest nodig hebben en die zelf niet kunnen doen. Ik wil ook mijn kennis overdragen aan anderen door bijvoorbeeld huiswerk mee te helpen of anderen leren hoe ze zelf... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1017 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Michelle

  Aanbod van Michelle

  Geplaatst door Michelle
  Beste meneer/mevrouw, Ik ben zelf 6e jaars geneeskunde student. Door de corona crisis zit ik nu bijna 2 weken thuis te studeren. Graag zou ik mijn tijd wat nuttiger besteden door anderen te helpen ... Lees meer
 • Profielfoto van Yasmin

  Aanbod van Yasmin

  Geplaatst door Yasmin
  Ik wil andere mensen helpen. Ik vind dit echt belangrijk en erg mooi. Ik kan met verschillende dengen helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Sidney

  Aanbod van Sidney

  Geplaatst door Sidney
  Ik doe dit voor mijn maatschappelijke stage en ben doordeweeks op avonden altijd beschikbaar. Voor mij maakt het niet zoveel uit wat ik doe voor mijn maatschappelijke stage want ik vind alles wel leuk... Lees meer
 • Profielfoto van Clara

  Aanbod van Clara

  Geplaatst door Clara
  Ik wil graag eenzame mensen bellen, kunnen ze even 'n praatje maken, luisteren kan ik goed. Hebt vroeger zelf in de zorg gewerkt. Lees meer
 • Profielfoto van Romy

  Aanbod van Romy

  Geplaatst door Romy
  Ik zou graag anderen willen ondersteunen. Lees meer
 • Profielfoto van Henrie

  Aanbod van Henrie

  Geplaatst door Henrie
  lichte materialen wegbrengen en halen, mensen maaltijd bezorgen en praatje maken wat hun bezig houd enz. ik wil iets gaan doen omdat ik mezelf nuttig wil maken om anderen te helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Serena

  Aanbod van Serena

  Geplaatst door Serena
  Ben casemanager in Limburg voor mensen met dementie. Nu vanuit thuis ondersteuning aan het bieden op 3 vaste dagen. Zou graag bij 1 of 2 personen uit de buurt wat ondersteuning bieden. In de vorm van ... Lees meer
 • Profielfoto van Joris

  Aanbod van Joris

  Geplaatst door Joris
  Nu heb ik een burn out en het zou mij en anderen goed doen als ik me nuttig kan maken. 2x per week beschikbaar voor lichtere klusjes. Lees meer
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.