Vrijwilligers in gemeente Helmond

Sorteer op:
 • Profielfoto van Amber

  Aanbod van Amber

  Geplaatst door Amber
  Ik zou heel graag anderen willen helpen omdat ik het belangrijk vind dat je er voor elkaar bent zeker in vervelende tijden. En wat is er nu leuker dan een ander helpen of al een glimlach bezorgen... I... Lees meer
 • Profielfoto van Theo

  Aanbod van Theo

  Geplaatst door Theo
  Beste, In mijn jonge jaren ben ik DJ geweest o.a in Eindhoven de Markt en Stratumseind ! Nu ik met pensioen ben heb ik de behoefte om deze hobby weer op te pakken. Ik heb een eigen installatie ,... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1017 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Jack

  Aanbod van Jack

  Geplaatst door Jack
  helpen met klusjes, gezelschap. Begleiding onderhoud oplossen van problemen in de huiselijke aard. Lees meer
 • Profielfoto van Hans-georg

  Aanbod van Hans-georg

  Geplaatst door Hans-georg
  Tijdens deze crisis denk ik dat elke hulp welkom is en mensen zijn die deze hard nodig hebben. Graag wil ik mijn steentje bij dragen. mvg Hans Lees meer
 • Profielfoto van Karin

  Administratie telefoniste barwerkzaamheden

  Geplaatst door Karin
  Diverse mogelijkheden Lees meer
 • Profielfoto van Michiel

  Aanbod van Michiel

  Geplaatst door Michiel
  Ik ben al jaren met pensioen maar gelukkig kan ik nog goed uit de voeten met allerlei activiteiten. Elke week speel ik badminton en ook fiets ik veel. Ook ben ik een paar jaar mantelzorger van mijn va... Lees meer
 • Profielfoto van Donya

  Aanbod van Donya

  Geplaatst door Donya
  Allereerst vind ik het ontzettend leuk om iets voor een ander te doen. Het geeft een goed gevoel anderen blij te maken. Ook hoop ik op die manier nieuwe contacten te leggen binnen Helmond om zelf leuk... Lees meer
 • Profielfoto van Marieke

  Aanbod van Marieke

  Geplaatst door Marieke
  Nu mijn andere vrijwilligerswerk stop ligt, wil ik graag iets doen voor mensen i.v.m. de coronacrisis. Bijv. boodschappen halen voor mensen die in vitale beroepen hard voor ons land werken. of een maa... Lees meer
 • Profielfoto van Arend

  Aanbod van Arend

  Geplaatst door Arend
  momenteel zoek ik werk in de IT wereld, en ben ik aan het kijken wat voor een soort certificaten goed zouden zijn (en interressant) om te behalen, en ik dacht in de tussetijd dat ik toch geen betalend... Lees meer
 • Profielfoto van Grytsje

  Aanbod van Grytsje

  Geplaatst door Grytsje
  Ben 63 en wil graag eenzame ouderen opzoeken en stimuleren. Samen koffie drinken, even naar buiten, handwerken of schilderen. Woon nog niet zo lang in Helmond in de binnenstad. Lees meer
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.