Direct naar de inhoud van deze pagina

Receptionist Claraklooster Helmond

Titel:
Receptionist Claraklooster Helmond
Plaats:
Helmond
Categorie:
Administratie
Beschikbaarheid:
regelmatig
Bekeken:
79 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de vraag

Vindt u het leuk om bezoekers op weg te helpen? Het Claraklooster in Helmond is op zoek naar een vrijwilliger die gedurende een dagdeel de balie bemant, bezoekers opvangt en telefoontjes doorverbindt. Al deze contacten en de plezierige samenwerking met het personeel maken dit vrijwilligerswerk heel aantrekkelijk.

In het sfeervolle Claraklooster aan de Molenstraat in Helmond, heeft GGZ Oost Brabant een ontmoeting- en dagactiviteitencentrum. Mensen met psychiatrische beperkingen nemen er deel aan een activiteit of komen langs om een praatje te maken, een kopje koffie te drinken of een spelletje te doen.

De balie in de ontvangsthal is het visitekaartje. Daarom vinden we het belangrijk dat de bezoekers vriendelijk worden opgevangen. Het is niet continu druk. Soms doe je wat kopieerwerk, maar er is tijd om tussendoor een studieboek of tijdschrift te lezen.

Wij zoeken een representatieve vrijwilliger die goed kan samenwerken en serviceverlening belangrijk vindt. In goed overleg wordt een vast dagdeel afgesproken.

Je wordt goed voorbereid op je taak en de beroepskrachten helpen je waar nodig. Wacht niet met reageren, het is een leuke vrijwilligerstaak. Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Stuur een bericht naar Theo, coördinator vrijwilligerswerk

  • Deze vraag is geplaatst door een organisatie
  • De vraag van Theo is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
Laat Theo weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo GGZ Oost Brabant
Geplaatst door:
Profielfoto van Theo
Geplaatst op 11.01.2019
65% profielsterkte
Bedankt voor het melden