Medewerker Publiciteit en PR

Medewerker Publiciteit en PR

Beschikbaarheid:
regelmatig
Plaats:
Brandevoort
Categorie:
Marketing, communicatie & PR
Tip anderen via:

Alzheimer Café Helmond
Medewerker Publiciteit en PR gezocht!!

Heb jij hart voor mensen met dementie? Spreekt het jou aan om de publiciteit rondom het Alzheimer Café Helmond te verzorgen?
Het Alzheimer Café is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. In een veilige, vertrouwde sfeer wordt gesproken over onderwerpen welke mensen met dementie en hun mantelzorgers bezig (kunnen) houden.
Jouw rol
Als medewerker Publiciteit en PR neem je deel aan de werkgroep die de Alzheimer Cafés samen voorbereiden. Het café wordt iedere maand op de derde donderdag georganiseerd. Jouw specifieke bijdrage is het maken van maandelijkse persberichten over het onderwerp van die betreffende maand. De persberichten worden digitaal verstuurd binnen een groot netwerk. Ook het opmaken van flyers hoort er bij. Het gebruik van social media om de cafés onder de aandacht te brengen is vanzelfsprekend.
Kortom: op een positieve manier het Alzheimer Café onder de aandacht brengen zodat iedereen in Helmond tijdig weet dat het Café plaatsvindt en wat het onderwerp is. Ook bewoners van Geldrop-Mierlo worden op de hoogte gebracht. En, publiciteit na afloop van het Café is eveneens belangrijk. Onze collega-Alzheimer Cafés in omliggende dorpen brengen we periodiek op de hoogte van onze onderwerpen.
De tijdsbesteding voor deze rol is gemiddeld ongeveer 4 uur per maand (met uitzondering van juli en augustus).

Dus ben jij iemand die:
• het Alzheimer Café een warm hart toedraagt?
• makkelijk de pen hanteert?
• goed bekend is met het gebruik van social media?

Passen deze eigenschappen bij jou? Dan ben jij voor ons misschien de nieuwe medewerker Publiciteit en PR voor ons café in Helmond!!

Wat mag je van Alzheimer Nederland verwachten?
Je komt terecht in een warme, professionele organisatie en werkt samen met een groep bevlogen en betrokken mensen. Iedereen werkt met ongekend enthousiasme voor hetzelfde doel.
Dit doen we vanuit een goede basis, want we vinden het belangrijk dat jij met plezier aan de slag kunt. Zo bieden we voorlichting over dementie en diverse trainingen die aansluiten bij je functie. We organiseren netwerkbijeenkomsten tussen afdelingen en met collega’s op het landelijk kantoor en nemen we jouw stem in ons beleid serieus.

We komen graag met je in contact!
Heb je belangstelling voor deze vrijwilligersfunctie? Neem contact op met Astrid, bestuurslid Afdeling Zuidoost Brabant Alzheimer Nederland.

  • De vraag van Astrid is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Helmondvoorelkaar
Laat Astrid weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de vraag: "Medewerker Publiciteit en PR" van Astrid.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere Helmondvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
  • De vraag van Astrid is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Helmondvoorelkaar