csrf
Helmondvoorelkaar logo
Helmondvoorelkaar

Klusjesman - vrouw

Help je graag mee met het in conditie houden van dierenverblijven en wil je graag een bijdrage leveren aan het behoud van een mooie tuin? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wat ga je doen? Je verricht alle technische werkzaamheden op het park en zorgt dat alles werkt. Denk aan onder andere werking van verlichting, vervangen van sloten, aanleggen van elektra, snoeien van bomen, weghalen van onkruid en alle overige voorkomende technische werkzaamheden. Hoe meer je kunt, hoe meer je kan worden ingezet. Ook al heb je nog niet veel ervaring kunnen we jou toch goed gebruiken en kunnen we je het een en ander bij leren. Wie ben jij? - Een handige Harry waar iedereen bij terecht kan als er iets kapot is. - Je bent thuis vaak aan het klussen. - Je bent graag zelfstandig en toch een teamplayer. - Je hebt graag verantwoordelijkheid. - Je hebt een positieve instelling en neemt initiatief. Wat bieden wij jou? Een perfecte plek om op een nuttige en leuke manier tijd te besteden en kennis op te doen in één van de drie mooie dierenparken in Helmond. Gezelligheid te midden van leuke collega’s. Inspraak op de gang van zaken tijdens het vrijwilligersoverleg. Een gezellige informele werksfeer. Aantal dagen en uren worden in overleg ingevuld. Waarom? Met jou bijdrage verbeter je de leefomgeving van mensen in Helmond die genieten van een bezoek aan de parken en de dieren die ze kunnen aanschouwen. Tevens draag jij bij aan een goede kwaliteit van leven voor ieder dier. Waar ga je werken? In overleg bespreken we welk park het meest geschikt is. Ook is er de mogelijkheid om op meerdere parken te werken. 1. Dierenpark De Warande Het dierenpark in de warande ligt in een prachtig stadspark ingesloten tussen de Aarle Rixtelseweg en de Jan van Brabantlaan. In de weide zijn de Watoessi runderen te vinden, die met hun hoorns een opvallende verschijning zijn. Ze worden vergezeld door wallaby's, lama's, herten, geiten, en veel meer! Door de bonte verzameling is er steeds genoeg te zien in de Warande! 2. Dierenpark Hortensiapark Het Hortensiapark ligt tussen de Hortensialaan en de Wethouder van Wellaan. In het rustige stadspark ligt naast de vijver de dierenweide met diverse dieren. Zoals herten, wallaby's, lama's, Schotse Hooglanders, geiten en de verschillende soorten hoenders en kalkoenen maken het park compleet. 3. Dierenpark De Rippert Aan het begin van de Baroniehof ligt dierenpark De Rippert. Dit park ligt midden in woonwijk De Rijpelberg en heeft een unieke vorm doordat het Kindcentrum De Rakt omsluit. Het park bevat meerdere bijzondere diersoorten zoals lama's, schotse Hooglanders, wallaby's, schapen en geiten. Interesse? Stuur ons gerust een berichtje. Wij laten zo spoedig mogelijk iets van ons horen.

Lees meer

structureel

Helmond-Oost, Helmond-West, Rijpelberg

Techniek & reparatie
Schoonmaak
Klussen buiten & tuin

Beschrijving

Help je graag mee met het in conditie houden van dierenverblijven en wil je graag een bijdrage leveren aan het behoud van een mooie tuin? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga je doen?
Je verricht alle technische werkzaamheden op het park en zorgt dat alles werkt. Denk aan onder andere werking van verlichting, vervangen van sloten, aanleggen van elektra, snoeien van bomen, weghalen van onkruid en alle overige voorkomende technische werkzaamheden. Hoe meer je kunt, hoe meer je kan worden ingezet. Ook al heb je nog niet veel ervaring kunnen we jou toch goed gebruiken en kunnen we je het een en ander bij leren.

Wie ben jij?
- Een handige Harry waar iedereen bij terecht kan als er iets kapot is.
- Je bent thuis vaak aan het klussen.
- Je bent graag zelfstandig en toch een teamplayer.
- Je hebt graag verantwoordelijkheid.
- Je hebt een positieve instelling en neemt initiatief.

Wat bieden wij jou?
Een perfecte plek om op een nuttige en leuke manier tijd te besteden en kennis op te doen in één van de drie mooie dierenparken in Helmond. Gezelligheid te midden van leuke collega’s.
Inspraak op de gang van zaken tijdens het vrijwilligersoverleg. Een gezellige informele werksfeer.
Aantal dagen en uren worden in overleg ingevuld.

Waarom?
Met jou bijdrage verbeter je de leefomgeving van mensen in Helmond die genieten van een bezoek aan de parken en de dieren die ze kunnen aanschouwen. Tevens draag jij bij aan een goede kwaliteit van leven voor ieder dier.

Waar ga je werken?
In overleg bespreken we welk park het meest geschikt is. Ook is er de mogelijkheid om op meerdere parken te werken.

1. Dierenpark De Warande
Het dierenpark in de warande ligt in een prachtig stadspark ingesloten tussen de Aarle Rixtelseweg en de Jan van Brabantlaan. In de weide zijn de Watoessi runderen te vinden, die met hun hoorns een opvallende verschijning zijn. Ze worden vergezeld door wallaby's, lama's, herten, geiten, en veel meer! Door de bonte verzameling is er steeds genoeg te zien in de Warande!

2. Dierenpark Hortensiapark
Het Hortensiapark ligt tussen de Hortensialaan en de Wethouder van Wellaan. In het rustige stadspark ligt naast de vijver de dierenweide met diverse dieren. Zoals herten, wallaby's, lama's, Schotse Hooglanders, geiten en de verschillende soorten hoenders en kalkoenen maken het park compleet.

3. Dierenpark De Rippert
Aan het begin van de Baroniehof ligt dierenpark De Rippert. Dit park ligt midden in woonwijk De Rijpelberg en heeft een unieke vorm doordat het Kindcentrum De Rakt omsluit. Het park bevat meerdere bijzondere diersoorten zoals lama's, schotse Hooglanders, wallaby's, schapen en geiten.

Interesse?
Stuur ons gerust een berichtje. Wij laten zo spoedig mogelijk iets van ons horen.

Praktische informatie

Eenmalig 0 tot 6 uur

Het mag ook elke week of een aantal keer! Geef je voorkeur aan in je bericht!

Locatie

Helmond-Oost, Helmond-West, Rijpelberg

Bijzonderheden

Geschikt voor mensen die weinig Nederlands spreken

Geschikt voor MaS

Extra begeleiding mogelijk

Impact

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen
Duurzaamheid & milieu
Tuin, dieren & natuur

Categorie

Techniek & reparatie
Schoonmaak
Klussen buiten & tuin
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Dierenparken Helmond

Helmond

Dierenverzorger

Dierenparken Helmond

Ga je graag met dieren om en wil je ze graag verzorgen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wat ga je doen? - Dieren eten geven en verzorgen; - Hokken schoonmaken; - Vloeren aanvegen; - Zorgen dat het buitenterrein er voor de bezoekers schoon en netjes uitziet; - Aanspreekpunt voor bezoekers; - Alle overige voorkomende werkzaamheden. Wie ben jij? - Enthousiast; - Representatief; - Flexibel; - Je hebt hart voor dieren en gasten van het park; - Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel; - Zelfstandig en toch een teamplayer; - Je hebt een positieve instelling en neemt initiatief. Wat bieden wij jou? Een perfecte plek om op een nuttige en leuke manier tijd te besteden en kennis op te doen in één van de drie mooie dierenparken in Helmond. Gezelligheid te midden van leuke collega’s. Inspraak op de gang van zaken tijdens het vrijwilligersoverleg. Een gezellige informele werksfeer. Aantal dagen en uren worden in overleg ingevuld. Waarom? Met jou bijdrage verbeter je de leefomgeving van mensen in Helmond die genieten van een bezoek aan de parken en de dieren die ze kunnen aanschouwen. Tevens draag jij bij aan een goede kwaliteit van leven voor ieder dier. Waar ga je werken? In overleg bespreken we welk park het meest geschikt is. Ook is er de mogelijkheid om op meerdere parken te werken. 1. Dierenpark De Warande Het dierenpark in de warande ligt in een prachtig stadspark ingesloten tussen de Aarle Rixtelseweg en de Jan van Brabantlaan. In de weide zijn de Watoessi runderen te vinden, die met hun hoorns een opvallende verschijning zijn. Ze worden vergezeld door wallaby's, lama's, herten, geiten, en veel meer! Door de bonte verzameling is er steeds genoeg te zien in de Warande! 2. Dierenpark Hortensiapark Het Hortensiapark ligt tussen de Hortensialaan en de Wethouder van Wellaan. In het rustige stadspark ligt naast de vijver de dierenweide met diverse dieren. Zoals herten, wallaby's, lama's, Schotse Hooglanders, geiten en de verschillende soorten hoenders en kalkoenen maken het park compleet. 3. Dierenpark De Rippert Aan het begin van de Baroniehof ligt dierenpark De Rippert. Dit park ligt midden in woonwijk De Rijpelberg en heeft een unieke vorm doordat het Kindcentrum De Rakt omsluit. Het park bevat meerdere bijzondere diersoorten zoals lama's, schotse Hooglanders, wallaby's, schapen en geiten. Interesse? Stuur ons gerust een berichtje. Wij laten zo spoedig mogelijk iets van ons horen.

Structureel
MaS

Anderen bekeken ook

Helmond

Flexibele vrijwilligers

Savant

Voor onze woonzorgcentra De Ameide, De Eeuwsels en Rivierenhof van Savant- Zorg zijn we op zoek naar flexibele vrijwilligers die de bewoners/cliënten van deze woonzorgcentra een moment van aandacht kunnen geven. Denk daarbij aan een praatje, spelletje, 1 op 1 aandacht, kom koffie drinken met elkaar of even naar buiten toe. Hier komt vaak niet van en als je dan toch een moment van je eigen tijd over hebt wil je misschien wel iets betekenen voor de oudere mensen om je heen. De waardering vanuit hun kant is heel groot. Weet jij met jouw hulp en enthousiasme een glimlach op het gezicht van de bewoners te toveren? Word jij daar blij van? Dan zijn wij op zoek naar jou. Jouw aanwezigheid en aandacht worden enorm gewaardeerd. Wat verwachten wij van jou? - affiniteit hebt met onze doelgroep ouderen; - goede sociale en communicatie vaardigheden bezit; - respectvol omgaat met bewoners, collega's en bezoekers; - zelfstandig kunt werken en beschikt over een service gerichte instelling Wat staat er tegenover? Als vrijwilliger van Savant Zorg ondersteun je niet alleen onze bewoners, maar ook onze medewerkers. Je bent immers onze belangrijke schakel in zorg en welzijn. Omdat wij jouw belangeloze inzet zeer waarderen, hebben wij allerlei aangename zaken voor jou geregeld. Denk daarbij aan leuke workshops, interessante scholing en het super gezellige jaarlijkse vrijwilligersfeest. Om als vrijwilliger bij Savant te starten vragen wij om een VOG (verklaring omtrent gedrag) te overhandigen. De aanvraag wordt digitaal door ons aangevraagd en is geheel gratis. Zonder VOG is het niet mogelijk om vrijwilligerswerk bij Savant te doen. Spreekt een vrijwilligers vacature je aan? Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op door een bericht te sturen naar Betty, vrijwilligers coördinator Savant de Ameide, Rivierenhof en de Eeuwsels Wij ontmoeten je graag & tot ziens.

Structureel
MaS
Helmond

Vrijwilliger voor dagactiviteiten Rivierenhof

Savant

De dagactiviteiten (Beginnende dementie) binnen in Savant Rivierenhof in Helmond, Brouwhuis zoekt vrijwilligers! Wat ga je doen? Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die met ondersteuning van meerdere vrijwilligers en/of een beroepskracht kunnen komen helpen op de dagactiviteiten. Een helpende hand ter ondersteuning bij een activiteit, het maken van een praatje, een spel spelen of samen een lekker bakje koffiedrinken. Met jouw enthousiasme en hulp weet u een glimlach op het gezicht van de bewoners te toveren. Daar worden wij allemaal blij van. Ben jij die vrijwilliger? Dan zijn wij op zoek naar jou. Jouw aanwezigheid en aandacht worden enorm gewaardeerd. Wat verwachten wij van jou? - affiniteit hebt met onze doelgroep; - goede sociale en communicatie vaardigheden bezit; - respectvol omgaat met bewoners, collega's en bezoekers; -Voor het starten als vrijwilliger bij Savant Zorg vragen wij om een VOG (verklaring omtrent gedrag) te overhandigen. De aanvraag wordt digitaal door ons aangevraagd en is geheel gratis. Wat staat er tegenover? Als vrijwilliger van Savant Zorg ondersteun je niet alleen onze bewoners, maar ook onze medewerkers. Je bent immers onze belangrijke schakel in zorg en welzijn. Omdat wij jouw belangeloze inzet zeer waarderen, hebben wij allerlei aangename zaken voor jou geregeld. Denk daarbij aan leuke workshops, interessante scholing en het super gezellige jaarlijkse vrijwilligersfeest. Spreekt een vrijwilligers vacature je aan? Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op door een bericht te sturen of te bellen naar Betty , vrijwilligers coördinator Savant de Rivierenhof via een berichtje Wij ontmoeten je graag & tot ziens op Savant Rivierenhof

Structureel
MaS
Helmond

Gastheer of -vrouw voor de gasterij

Savant

De Gasterij (restaurant)binnen Savant de Ameide in Helmond centrum zoekt vrijwilligers! Wat ga je doen? Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die met ondersteuning van een beroepskracht en/of meerdere vrijwilligers wil komen helpen in het restaurant, De Gasterij. We hebben iemand nodig die kan helpen met het indekken, uitserveren en opruimen van de tafels. En daarna zorg je voor een kopje koffie en een gezellig praatje. We zoeken een vrijwilliger voor de zondag van 11.00 - 15.00 uur. Weet jij met jouw hulp en enthousiasme een glimlach op het gezicht van de bewoners te toveren? Word jij daar blij van? Dan zijn wij op zoek naar jou. Jouw aanwezigheid en aandacht worden enorm gewaardeerd. Wat verwachten wij van jou? - affiniteit hebt met onze doelgroep ouderen; - goede sociale en communicatie vaardigheden bezit; - respectvol omgaat met bewoners, collega's en bezoekers; Om als vrijwilliger bij Savant te starten vragen wij om een VOG (verklaring omtrent gedrag) te overhandigen. De aanvraag wordt digitaal door ons aangevraagd en is geheel gratis. Zonder VOG is het niet mogelijk om vrijwilligerswerk bij Savant te doen. Wat staat er tegenover? Als vrijwilliger van Savant Zorg ondersteun je niet alleen onze bewoners, maar ook onze medewerkers. Je bent immers onze belangrijke schakel in zorg en welzijn. Omdat wij jouw belangeloze inzet zeer waarderen, hebben wij allerlei aangename zaken voor jou geregeld. Denk daarbij aan leuke workshops, interessante scholing en het super gezellige jaarlijkse vrijwilligersfeest. Spreekt een vrijwilligers vacature je aan? Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op door een bericht te sturen naar Betty, vrijwilligers coördinator Savant de Ameide Wij ontmoeten je graag & tot ziens op de Ameide

Structureel
MaS
Helmond

Vrijwilligers gevraagd Moeraseik Helmond

De Zorgboog

Voor ons woonzorgcentrum Moeraseik in Helmond zijn wij opzoek naar diverse enthousiaste vrijwilligers. Elke donderdagmiddag kunnen onze bewoners mee doen met onze gym, zittend vanuit de (rol)stoel. Een superleuke, gezellige maar vooral gezonde activiteit. Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die de minder mobiele bewoner op kan gaan halen en ook na afloop weer naar hun appartement in huis kan brengen. Natuurlijk mag je zelf ook je benen strekken en meedoen met de gym. Het is heel belangrijk dat je een rolstoel kunt duwen. Ook is het fijn als je de bewoners stimuleert en motiveert om mee te doen met de gym. De gym begint om 14.30 uur. Na afloop zorg je (samen met collega catering) voor koffie. Daarnaast zijn wij ook op zoek naar een vrijwilliger voor de souper in onze gasterij. De souper dienst is elke donderdag van 16.30 uur tot 1930 uur. Geniet je ervan een gezellige sfeer neer te zetten tijdens de maaltijd en vind jij het leuk om met verschillende bewoners even een praatje te maken? Voor hun brood te zorgen of een maaltijd op te warmen? Bewoners van en naar hun appartement en gasterij te begeleiden? Of wil je misschien collega's catering ondersteunen tijdens de maandelijkse pannenkoekenavond, Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij aangaan van vrijwilligerswerk bij de Zorgboog vragen wij je een VOG, verklaring omtrent gedrag, te overhandigen. Deze vragen wij digitaal voor je aan en is dan ook geheel gratis.

Structureel
Helmond

Houd jij ook van shoppen en terrassen?! H112

MEE De Meent Groep

Het zal je maar overkomen.. Je ziet ineens slechter. Je gaat naar de dokter en dan blijk je ineens een tumor in je hoofd te hebben. Dat overkwam de nu 52 jarige Inez. 4 Jaar geleden is ze hieraan geopereerd. Hierdoor moest ze opnieuw leren lopen en praten. Buiten alle fysieke problemen had ze ineens ook geen werk meer. Daarbij verloor ze dus ook het dagelijkse sociale contact met collega’s. Doordat ze slechter is gaan zien, is ze ook haar rijbewijs (“vrijheid”) kwijtgeraakt. Die periode zette haar leven op zijn kop. Alhoewel haar ontzettend veel is afgenomen heeft Inez als motto “doorgaan”. Ze is positief ingesteld en ze is al uit een heel diep dal opgekrabbeld. Ze is inmiddels trotse oma en haar man en familie houden haar op de been. Inez zou het fantastisch vinden om daarnaast ook iemand te ontmoeten met wie ze gezellig kan winkelen, kletsen (op terras) of een kort stukje kan wandelen. Even er op uit. Ben jij geduldig en kun je de gebreken van Inez accepteren maar ben je bovenal op zoek naar een leuke vriendin?! Reageer dan op deze vacature van MEE de Meentgroep

Structureel
Helmond

Vrijwilliger AdministratieMaatje

Humanitas

Administratiemaatje is er voor volwassen inwoners van Helmond die behoefte hebben aan doelgerichte begeleiding bij het op orde krijgen van hun financiële administratie. Als Administratiemaatje help je hen weer zicht te krijgen op een toekomst zonder financiële problemen. Je maakt ze bewust van hun inkomsten en uitgaven. Je wijst ze op toeslagen en andere regelingen. Je begeleidt ze voor een periode van een paar maanden tot maximaal een jaar. Totdat ze zelfstandig verder kunnen. In het begin is dat misschien 1-3 uur per week, daarna neemt dat af. Lijkt het je leuk om het verschil te gaan maken in iemands leven. Meld je dan nu aan. Geen enkel traject is hetzelfde, maar wel bestaan ze allemaal uit de volgende stappen: 1. Kennismaken en vertrouwen opbouwen 2. Oorzaken van de huidige situatie in kaart brengen 3. Op orde brengen van de administratie 4. Inzicht geven in de inkomsten en uitgaven 5. Mogelijkheden van toeslagen en geldbesparingen uitzoeken 6. Bijhouden van de administratie 7. Afstand nemen, zodat de deelnemer zelf steeds zelfstandiger wordt. In de (online) scholing leer je hoe je dit kunt aanpakken, dus je hoeft niet al heel veel ervaring op dat vlak te hebben. Als je denkt dat je het kunt leren, is dat ook prima. Wat krijg je ervoor terug? • Voldoening & impact! Je maakt echt verschil in het leven van mensen. • (gedeeltelijk online) scholing, begeleiding en intervisie. • Professionele begeleiding, altijd iemand om op terug te vallen. • Samenwerken met een enthousiaste club mensen. • Er bestaat de mogelijkheid tot reis- en onkostenvergoeding en er is een vrijwilligersverzekering. • Interessante themabijeenkomsten. Wanneer ben je een typisch AdministratieMaatje? • Je stelt je op als maatje, op basis van een gelijkwaardige relatie. • Je bent in staat om gestructureerd te werk te gaan en zaken in kaart te brengen, zonder dat je het overneemt. • Je hebt snel het overzicht en weet welke lijnen uitgezet moeten worden. • Je hebt tijd en aandacht • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kun je overleggen. Is je interesse gewekt? Laat dan iets van je horen. Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met Yvonne, de projectcoördinator AdministratieMaatje Helmond. Ik wil je graag bellen om meer te vertellen over dit project.

Structureel
Helmond

Kws Rivierenhof zoekt Maatjes.

Savant

Kleinschalig wonen Savant Rivierenhof in Helmond Brouwhuis zoekt vrijwilligers! Wat ga je doen? Voor onze afdeling Kleinschalig Wonen (dementerende ouderen) in Rivierenhof, zijn wij op zoek naar maatjes voor de bewoners. Vind je het leuk om 1op1 aandacht te kunnen geven aan onze bewoners door middel van een bezoekje, wandeling, spelletje, haren in de krul zetten, nagels verzorgen etc. etc. dan zijn wij op zoek naar jou! Kijk wat jou het beste uitkomt. Denk daarbij ook aan de avond of het weekend. We kunnen heel veel enthousiaste gouden handen gebruiken. Met jouw enthousiasme en hulp weet je een glimlach op het gezicht van de bewoners te toveren. Daar worden wij allemaal blij van. Jouw aanwezigheid en aandacht worden enorm gewaardeerd. Wat verwachten wij van jou? - affiniteit hebt met onze doelgroep ouderen; - goede sociale en communicatie vaardigheden bezit; - respectvol omgaat met bewoners, collega's en bezoekers; -Voor het starten als vrijwilliger bij Savant Zorg vragen wij om een VOG (verklaring omtrent gedrag) te overhandigen. De aanvraag wordt digitaal door ons aangevraagd en is geheel gratis. Wat staat er tegenover? Als vrijwilliger van Savant Zorg ondersteun je niet alleen onze bewoners, maar ook onze medewerkers. Je bent immers onze belangrijke schakel in zorg en welzijn. Omdat wij jouw belangeloze inzet zeer waarderen, hebben wij allerlei aangename zaken voor jou geregeld. Denk daarbij aan leuke workshops, interessante scholing en het super gezellige jaarlijkse vrijwilligersfeest. Spreekt deze vrijwilligers vacature je aan? Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op door een bericht te sturen of te bellen naar Betty , vrijwilligers coördinator Savant Rivierenhof Wij ontmoeten je graag & tot ziens op Savant Rivierenhof

Structureel
MaS
Helmond

Schilderclub Pannehoeve Helmond

De Zorgboog

De Pannehoeve, gelegen aan de Jan van Gooijenlaan in Helmond, is een grote, zeer gastvrije en vrij toegankelijke locatie. De Pannehoeve staat bekend om zijn gezelligheid en om de appeltaarten die wekelijks vers gemaakt worden door vrijwilligers en bewoners. Binnen de Pannehoeve woont een diversiteit aan ouderen. Onze ouderen wonen in een beschermende woonomgeving en hebben ieder hun eigen unieke hulpvraag, denk daarbij aan dementie maar ook ouderen met dementie en een GGZ achtergrond. Elke dag staat er een vakkundig, warm en enthousiast team van activiteitenbegeleiders en vrijwilligers klaar om onze bewoners een mooie dag te bezorgen, een dag vol geluksmomentjes, een dag met een glimlach. Op dinsdag van 10.00 uur – 12.00 uur is er de schilder activiteit. Voor deze activiteit bereid je samen met de aanwezige activiteitenbegeleidsters de activiteit voor en zet je alles klaar, dan ga je de bewoners van de afdelingen ophalen en motiveer je de bewoners tot deelname aan de schilder activiteit. Als de activiteit klaar is breng je de bewoners terug naar de afdeling en ruim je mee de ruimte op. Als vrijwilliger bij de schilderclub kan je zelfstandig aan de slag, ben je creatief, heb je affiniteit met ouderen en dementie, ben je instaat te motiveren, heb je geduld en kan je de rust bewaren maar staat vooral het samen zijn en de gezelligheid voorop. Lijkt het je leuk om ons hierin te helpen, dan ben je van harte welkom! Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen. Dit kan ook via de website van de Zorgboog. Dan kijken wij, onder het genot van een kopje koffie of thee, graag samen met je mee naar de mogelijkheden. Voordat je mag starten als vrijwilliger bij de Zorgboog vragen wij een VOG, Verklaring omtrent gedrag voor je aan. Dit doen wij digitaal. VOG door ons aangevraagd is gratis.

Structureel