Direct naar de inhoud van deze pagina

Kandidaten

Wil jij graag iets doen én iets leren in jouw eigen stad Helmond? Weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken en zou je ook graag op jouw plek ondersteuning willen om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan kan het Stadsleerbedrijf je op weg helpen! Samen met jou wordt gekeken waar je goed in bent, wat je nog wilt leren en waar in de stad je dit zou kunnen doen. Ook wordt er gekeken wie jou daarbij zou kunnen helpen.

Zo kun je bijvoorbeeld werken in een keuken van een wijkhuis bij jou in de buurt, meehelpen met spelletjes en activiteiten in een verzorgingshuis, techniek en licht verzorgen in een theater of help je iemand met boodschappen doen die het zelf niet meer kan.

Er doen al veel organisaties mee. Kijk bij de vacatures van het Stadsleerbedrijf wat er voor jou bij zit!

Interesse of kun je jouw ideale plek nog niet vinden? Kom ook eens langs in het Stadsleerbedrijf inloopcafé. Iedere dinsdagmiddag tussen 15.00 en 17.00 zitten daar medewerkers klaar om met jou te kijken wat jij graag wilt doen en wat er mogelijk is. Het inloopcafé vind je in het centrale kantoor van LEVgroep, Penningstraat 55 in Helmond.

Kun je niet op dinsdagmiddag? Neem dan contact op via stadsleerbedrijf@levgroep.nl of 0492 598989 en maak een afspraak.