Direct naar de inhoud van deze pagina

NLdoet

NLdoet logo


De grootste vrijwilligersactie van Nederland

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Vind een NLdoet klus in jouw buurt


enthousiast geworden?

Hopelijk heb je zo'n leuke dag gehad tijdens NLdoet dat je vaker vrijwilligerswerk wilt doen. Dit kan via Helmondvoorelkaar.nl. Hier vind je het grootste aanbod van vrijwilligerswerk in heel Nederland. Van maatschappelijke organisaties tot mensen in jouw buurt.

Helmondvoorelkaar biedt jou de mogelijkheid dingen te veranderen die jij belangrijk vindt in de wereld. Een ander helpen is leuk, inspirerend en iets om heel erg trots op te zijn.

Bekijk alle vrijwilligersvacatures op Helmondvoorelkaar


Welk vrijwilligerswerk past bij jou?

Zo kun je als vrijwilliger het hele jaar door op zoek naar leuke vrijwilligersklussen. Van tuinieren en klussen tot samen sporten of bijles geven, op Helmondvoorelkaar vind je altijd iets wat bij jou past. Zo ging Anne 20 weken lang voorlezen aan Zehra die moeite had met Nederlands. Lees hun verhaal hier.

Zehra is een vrolijke betweter in een prinsessenjurk


Wil je vrijwilligerswerk doen maar weet je niet wat bij je past? Doe dan hier de vrijwilligerstest en kom erachter welke vrijwilligersvacatures er bij jou passen.