Direct naar de inhoud van deze pagina

Organisaties

Helmond is een actieve en sociale stad, waarin iedereen mee kan en mag doen. Organisaties en verenigingen spelen hierbij een belangrijke rol. Door de inzet van vele enthousiaste en betrokken mensen wordt Helmond iedere dag een stukje mooier gemaakt. Hebt u in deze werkzaamheden een plek voor een vrijwilliger en wilt u die de kans geven om te werken aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling? Laten we dan eens kijken wat we voor elkaar kunnen doen!

Het Stadsleerbedrijf is een echte netwerkorganisatie, iedereen die zich aansluit neemt een belangrijke rol in om te zorgen voor succesvolle ervaringen voor deelnemers.

Zo zijn we heel trots op de deelnemers die in de keuken en bar van de wijkhuizen in Helmond werken, die zorgen dat er activiteiten (of tuintjes!) worden gedaan in verzorgingshuizen, dat het licht en geluid goed draait in het theater, dat er spullen worden opgehaald én op een creatieve manier weer worden hergebruikt en op nog veel meer manieren meedoen in hun eigen stad Helmond. Kijk hier voor meer voorbeelden van leerplekken!

Bent u enthousiast en heeft u als organisatie of vereniging leerplekken beschikbaar? Laten we dan bekijken wat we voor elkaar kunnen doen!

Neem contact op via stadsleerbedrijf@levgroep.nl of 0492-598989.

Samen met de coördinator van het Stadsleerbedrijf wordt bekeken waar jullie behoefte als organisatie ligt wat betreft werkzaamheden en het aantal uren. Verder maken we afspraken over de begeleiding en kijken we met wie vanuit de organisatie de kandidaat kan meelopen.

Een externe coach ondersteunt de deelnemers bij hun persoonlijke loopbaan en ontwikkeling.