Donya - Aanbieder & Vrager

Lid sinds: 29 apr. 2020

Plaats:
Binnenstad (Helmond)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Hoi,
Mijn naam is Donya, 27 jaar en geboren Helmondse. In mijn vrije tijd lees ik graag een boek, binge ik zo nu en dan een serie, maar vind ik het ook erg leuk om met mijn hondje Finn te gaan wandelen. Daarnaast probeer ik mijzelf te verbeteren in fotografie, ben creatief ingesteld en vind het heel gezellig om samen met anderen een terrasje te pakken.
Mijn ervaring:
Na mijn gymnasium heb ik een paar jaar Duits gestudeerd, daarna nog vrijetijdsmanagement. In mijn studententijd ben ik lid geweest van een studentenvereniging en in combinatie met mijn opleiding heb ik de kans gekregen om bij tal van organisaties en projecten een kijkje te nemen. Ook heb ik 3 jaar bij de Efteling gewerkt.
Conceptontwikkeling in de vorm van 'imagineering' en marketing spreken mij erg aan. Ik vind het daarom leuk om (internationaal) met projecten bezig te zijn. Dit kan van alles zijn, maar vaak vind ik het wel fijn als het niet alleen maar leuk is, maar ook een (goed) doel of bijdrage aan de maatschappij heeft.

Werken met kinderen vind ik leuk, evenals met dieren, natuur, reizen. Ik heb in het verleden ook vaak foto's gemaakt op allerlei evenementen en ben betrokken geweest bij verschillende commissies.
Online heb ik ervaring met het maken van een website voor een bedrijf, heb ik content aangepast, vertaald of geoptimaliseerd. Ook probeer ik in mijn vrije tijd de blog/instagram over mijn hondje Finn aan te vullen.

Recent ben ik begonnen met een bestuursfunctie van de Samenloop voor Hoop Helmond/Laarbeek van het KWF.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Helmondvoorelkaar
  • Donya is eerder via deze website geholpen
  • Donya heeft eerder via deze website geholpen

Donya
100% profielsterkte